'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Mufit'i Serhat Nalbantoğlu diziden ayrıldı mı?

'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Mufit'i Serhat Nalbantoğlu diziden ayrıldı mı?
Atv'nin sevilen dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'da süpriz bir ayrılık yaşandı. "Mufit" karakterine hayat veren Serhat Nalbantoğlu diziden ayrıldı mı?

Atv ekranında izleyiciyle buluşan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Dizide ‘Mufit Söylemez’ karakterine hayat veren usta oyuncu ‘Serhat Nalbantoğlu’ yayınlanan 62. bölümle birlikte diziye veda etti.

SERHAT NALBANTOĞLU ‘BEN BU CİHANA SIĞMAZAM’DAN NEDEN AYRILDI?

Son zamanlarda ‘Savaşçı’, ‘Kırmızı Oda’, ‘Sipahi’ gibi yapımlarda rol alan usta oyuncu sezon başında ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinde ‘Mufit Söylemez’ karakteriyle ekranlara gelmişti. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan ‘Mufit’in ayrılığı sevenler tarafından üzüntüyle karşılandı. Usta oyuncunun diziden neden ayrıldığı belirsizliğini koruyor.

Öye yandan Nalbantoğlu'nun menajerliğini yapmakta olan Poro Menajerlik sosyal medya hesabından veda ve teşekkür mesajı yayımladı ve KYN Yapım çalışanlarına teşekkür etti.

SERHAT NALBANTOĞLU KİMDİR?

Serhat Nalbantoğlu; 7 Mart 1959 yılında Eskişehir'den dünyaya geldi. 1987 yılında, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda edindiği deneyimlerle dolu bir kariyere sahip olan Nalbantoğlu, Trabzon Devlet Tiyatrosu'nun kurulmasıyla bu şehre tayin edilmiştir. Burada, hem oyuncu olarak sahnede yer almış hem de müdür olarak görev yapmıştır.

1989 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu'nun başına müdür olarak getirilen Nalbantoğlu, görev süresince tiyatronun başarılı bir şekilde yönetilmesine öncülük etmiştir. İki yıl boyunca bu görevi başarıyla sürdürmüş ve tiyatro sahnesine önemli eserler kazandırmıştır.

Trabzon'daki başarılı döneminin ardından tekrar Ankara Devlet Tiyatrosu'na dönen Nalbantoğlu, burada da aktif bir şekilde sahne almış ve yönetmenlik yapmıştır. Ankara'da geçirdiği yıllarda birçok önemli oyunun hem oyuncusu hem de yönetmeni olmuştur.
Tiyatro dünyasında yönetmenlik kariyeri de oldukça parlak olan Serhat Nalbantoğlu, birçok bölgede sahnelenen oyunların yönetmenliğini üstlenmiştir. Yönettiği oyunlar, izleyicilerden büyük beğeni toplamış ve önemli başarılar elde etmiştir.

2006/2007 sezonunda, İstanbul'a yerleşen Nalbantoğlu, burada Ankara Devlet Tiyatrosu'ndan arkadaşı Hüseyin Avni Danyal ile birlikte Tiyatro Seyirlik'i kurmuştur. Bu tiyatro, İstanbul'un kültür hayatına önemli bir katkı sağlamıştır.

2007 yılında Tiyatro Seyirlik'ten ayrılarak Ankara Devlet Tiyatrosu'na geri dönen Nalbantoğlu, kariyerine aktif bir şekilde devam etmektedir. Hem sahnede başarılı performanslar sergilemekte hem de genç yeteneklere rehberlik etmektedir.

Serhat Nalbantoğlu, tiyatro kariyerinin yanı sıra sinema ve televizyon dünyasında da adından söz ettirmiştir. Birçok film ve dizi projesinde yer alarak, oyunculuk yeteneğini farklı platformlarda sergilemiştir.

27-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar